nieuws

Voorstelling: een broodje voor een anekdote

Nieuws

AMEN – Theatergroep PeerGrouP opent dinsdag 23 september de 1e bakkerij van Amen. Het betaalmiddel? Een verhaal of anekdote over het dorp en haar omgeving of gewoon een leuk praatje in ruil voor een broodje!

Voorstelling: een broodje voor een anekdote

AMEN – Theatergroep PeerGrouP opent dinsdag 23 september de 1e bakkerij van Amen. Het betaalmiddel? Een verhaal of anekdote over het dorp en haar omgeving of gewoon een leuk praatje in ruil voor een broodje!

PeerGrouP heeft alle inwoners van Amen persoonlijk uitgenodigd. Met verschillende ingrediënten, aangeleverd door de inwoners zelf, wordt er gezocht naar het perfecte brood voor Amen. In de aankomende weken zal de oven één keer per week draaien.
De mobiele theaterwerkplaats van locatietheatergroep PeerGrouP is neergestreken in het pittoreske dorp Amen. Twee zeecontainers, een caravan en een zelfgebouwde broodoven vormen het zenuwcentrum van de activiteiten. De theatergroep werkt de aankomende twee maanden vanuit deze bijzondere locatie aan de voorstelling, waarin de theatermakers het publiek wil meenemen op een verkenningstocht langs de geschiedenis, de mensen en de sfeer van Amen. In beeld, muziek en verhalen tonen zij u het leven op het platteland op z’n best. Een voorstelling in de vorm van een kijkavond over de idylle en de maakbaarheid van het platteland; over het leven zoals dat vroeger ging en over de vraag wanneer het landschap ‘af’ is.

 

Reageer op dit artikel