nieuws

Twee arrestaties na overval op bakkerij

Nieuws

BREDA – De recherche van het politiedistrict Breda heeft maandagochtend nog twee arrestaties verricht in het onderzoek naar de overval op een bakkerij aan het Willem Alexanderplein in Teteringen.

BREDA – De recherche van het politiedistrict Breda heeft maandagochtend nog twee arrestaties verricht in het onderzoek naar de overval op een bakkerij aan het Willem Alexanderplein in Teteringen.

Twee 18-jarige Bredanaars zijn in hun woning in de wijk Doornbos en Hoge Vught aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij deze gewapende overval die werd gepleegd op 10 juni jl. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij tips die werden doorgegeven na een oproep in het AVRO programma Opsporing Verzocht. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld.  De inmiddels 17-jarige verdachte die op 19 augustus is aangehouden zit nog steeds vast. De politie zet het onderzoek in deze zaak voort.

De bakkerswinknel werd kort voor sluitingstijd omstreeks 17.45 uur overvallen. Vier mannen drongen de winkel binnen. Een van de daders bedreigde de aanwezige winkelmedewerkster met een vuurwapen. Er waren op dat moment geen klanten binnen. Zij gingen er met een geldbedrag lopend vandoor in de richting van de Groenstraat. De politie stelde onmiddellijk een onderzoek in de omgeving in, maar de daders werden niet aangetroffen. Wel vond de politie op het terrein van een nieuwbouwwijk, nabij de Zwarte Dijk, twee fietsen die vermoedelijk door de daders gebruikt zijn. 
 

Reageer op dit artikel