nieuws

Blei en Schipper nieuwe aandeelhouders Frijling Groep

Nieuws

DALFSEN – Paul Blei en Hans Schipper nemen Frijling Groep BV over. De besprekingen daarover tussen de huidige aandeelhouders (Blei, Frijling, Mook en Lubbers) en Hans Schipper zijn nagenoeg rond. Er komt een nieuwe eigendomsstructuur waarbij de huidige aandeelhouders hun pakket aanbieden.

Blei en Schipper nieuwe aandeelhouders Frijling Groep

DALFSEN – Paul Blei en Hans Schipper nemen Frijling Groep BV over. De besprekingen daarover tussen de huidige aandeelhouders (Blei, Frijling, Mook en Lubbers) en Hans Schipper zijn nagenoeg rond. Er komt een nieuwe eigendomsstructuur waarbij de huidige aandeelhouders hun pakket aanbieden.

De aandeelhouders van Frijling Groep hebben altijd gestreefd naar een situatie waarbij de aandelen in bezit zijn bij personen die dagelijks bij de operatie betrokken zijn. Nadat Hans Frijling in januari 2007 zich had teruggetrokken uit de dagelijkse leiding als algemeen directeur en Rien Mook eerder dit jaar heeft aangegeven het bedrijf te gaan verlaten was een nieuwe definitieve structuur en directie wenselijk geworden.

‘Het proces van kostensanering zoals dat het afgelopen jaar is ingezet, is inmiddels afgerond en de onderneming staat er momenteel zowel commercieel als qua bezetting van de beschikbare productiecapaciteit  goed voor. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de nieuwe aandeelhouders extra mogelijkheden met betrekking tot de toekomstige groei van de onderneming zullen inbrengen’,  aldus de huidige algemeen directeur ad interim, Huib Winkel. Zodra de nieuwe structuur een feit is, zal Huib Winkel aftreden als algemeen directeur ad interim.

Reageer op dit artikel