nieuws

Bakker en slager vieren samen feest

Nieuws

VALKENBURG – Ter ere van het tachtigjarige jubileum van Echte bakker Den Dulk en het 25-jarig jubileum van Keurslager Timmers hebben de twee versondernemers samen een feest gehouden.

Bakker en slager vieren samen feest

VALKENBURG – Ter ere van het tachtigjarige jubileum van Echte bakker Den Dulk en het 25-jarig jubileum van Keurslager Timmers hebben de twee versondernemers samen een feest gehouden.

De inwoners van Valkenburg (zh) werden vorige week woensdag getrakteerd op een feestelijk ontbijt. 350 inwoners van Valkenburg hadden zich ingeschreven voor deze feestelijke ontbijt. Den Dulk en Timmers waren vanaf 7 uur ’s ochtends druk met de voorbereidingen. 35 tafels werden gedekt met placemats waar de twee versondernemers hun bedrijf onder de aandacht brachten van de bezoekers. Het ontbijt heeft de beide versondernemers veel publiciteit opgeleverd. Locale media waren op het evenement afgekomen. De burgemeester van Katwijk opende het feestelijke ontbijt.

 

Reageer op dit artikel