nieuws

Reportage Een Vandaag: Nederlandse bakkerij in Holland House

Nieuws

PEKING – Naar Nederlandse traditie is brood een krachtige basis voor sportieve prestaties. Maar in China staat vooral rijst op het menu. Een vers bruin brood is er niet te vinden, zo kondigt het actualiteitenprogramma Een Vandaag de reportage aan over de Nederlandse bakkerij in het Holland Heineken House.

Reportage Een Vandaag: Nederlandse bakkerij in Holland House

PEKING – Naar Nederlandse traditie is brood een krachtige basis voor sportieve prestaties. Maar in China staat vooral rijst op het menu. Een vers bruin brood is er niet te vinden, zo kondigt het actualiteitenprogramma Een Vandaag de reportage aan over de Nederlandse bakkerij in het Holland Heineken House.

Een Vandaag vervolgt: ‘Normaal wordt tijdens de Olympische Spelen dan ook vers brood ingevlogen, maar dit keer pakken het NOC*NSF en de Nederlandse bakkerijbranche het anders aan: een nationale bakkersploeg zorgt elke dag voor ovenvers brood in het Holland Heineken House.’

De reportage geeft een goed beeld van de Nederlandse bakkerij aldaar. Ook de veranderde omstandigheden komen uitgebreid aan bod. Gisteren, woensdag 13 augustus, is de reportage uitgezonden op de Nederlandse tv.

Naar het filmpje
(voorafgegaan door een korte reclame)
 
NAAR HET VOLLEDIGE DOSSIER OVER DE NEDERLANDSE BAKKERIJ IN PEKING

Reageer op dit artikel