nieuws

Bakker Teun Otto helpt filmsterren

Nieuws

GEERVLIET – De afgelopen weken zijn in de Geervlietse bakkerswinkel Reedijk opnames gemaakt voor de film Taartman. Bakker Teun Otto begeleidde de filmploeg. Reedijk werd voor de gelegenheid omgedoopt in bakker Van Bommel.

Bakker Teun Otto helpt filmsterren

GEERVLIET – De afgelopen weken zijn in de Geervlietse bakkerswinkel Reedijk opnames gemaakt voor de film Taartman. Bakker Teun Otto begeleidde de filmploeg. Reedijk werd voor de gelegenheid omgedoopt in bakker Van Bommel.

Taartman is een misdaadkomedie over een goeiige banketbakker die in een drugsdeal terecht komt, wanneer hij zijn geldproblemen met een drugstransport probeert op te lossen. In de hoofdrollen Jaap Spijkers, Betty Schuurman, Tjitske Reidinga (onder meer bekend van Gooische Vrouwen; op foto naast Teun Otto) en vele anderen.

 

Bakker Teun Otto begeleidde de acteurs in de bakkerij. ‘Ik was steeds aanwezig om de filmers bij te staan en ik stond geregeld naast de camera en bij de regisseuse,’ aldus Otto die de acteurs de kneepjes van het vak bijbracht, zodat bijvoorbeeld het kneden er in de film geloofwaardig uitziet. Er zijn ook opnames in Brielle, Ridderkerk en Maasdijk gemaakt.

 

 

De film wordt in het voorjaar op televisie uitgezonden.

Zie ook: Bakkerswinkel Reedijk schittert in misdaadkomedie Taartman
 

Reageer op dit artikel