nieuws

Bakels ‘Bedrijf van de Dag’ in Arbeidsvitaminen

Nieuws

WEESP – Bakels Senior N.V. is donderdag 4 september bedrijf van de dag in het AVRO programma Arbeidsvitaminen. Deze uitzending duurt van 9.00 tot 12.00 uur en wordt uitgezonden op Radio 3FM. Naast de favoriete muziek van Bakelsmedewerkers, is te horen dat Ronald Menting (foto), directeur van Bakels uitgeroepen wordt tot Baas van de dag.

Bakels ‘Bedrijf van de Dag’ in Arbeidsvitaminen

WEESP – Bakels Senior N.V. is donderdag 4 september bedrijf van de dag in het AVRO programma Arbeidsvitaminen. Deze uitzending duurt van 9.00 tot 12.00 uur en wordt uitgezonden op Radio 3FM. Naast de favoriete muziek van Bakelsmedewerkers, is te horen dat Ronald Menting (foto), directeur van Bakels, uitgeroepen wordt tot Baas van de dag.
 
De uitverkiezing tot Bedrijf van de Dag valt samen met de officiële kick-off aktie van het KiKabrood. Bakels ontwikkelde samen met de stichting KiKa (KinderenKankervrij) een nieuw brood, waarvan een groot deel van de opbrengst ook ten goede komt van laatstgenoemde stichting. Een aantal mensen van Bakels gaat donderdag 4 september naar het Emma Kinderziekenhuis AMC om daar samen met patiëntjes broodjes te bakken en te versieren. Ook zal een lunch aangeboden worden aan verplegend personeel en zal het 1e KiKabrood overhandigd worden aan oncoloog prof. Huib Caron. Miss Nederland Mellissa Sneekes en acteur John Jones (beide KiKa-ambassadeurs) zullen bij deze feestelijke gebeurtenis aanwezig zijn. Voor meer info: www.kikabrood.nl
of: www.kika.nl.
 
 

Reageer op dit artikel