nieuws

Zestig Nederlandse aanmeldingen WK Wielrennen voor bakkers

Nieuws

OOTMARSUM – Zestig Nederlandse bakkers hebben zich tot nu toe aangemeld voor het wereldkampioenschap wielrennen voor bakkers. Daarmee is de organisatie uiterst content.

Zestig Nederlandse aanmeldingen WK Wielrennen voor bakkers

OOTMARSUM – Zestig Nederlandse bakkers hebben zich tot nu toe aangemeld voor het wereldkampioenschap wielrennen voor bakkers. Daarmee is de organisatie uiterst content.

Op zondag 7 september is de omgeving van het Twentse Ootmarsum volledig in de ban van wielrennende brood- en banketbakkers uit alle delen van de wereld. De internationale aanmeldingen worden half augustus bekend. In totaal worden ruim 160 deelnemers verwacht.

Op zondag 24 augustus wordt een trainingssessie op het parcours gehouden. De training begint om 11 uur. Vanaf 10.00 uur is uitvalbasis café-restaurant Groot-Agelo geopend en is het mogelijk officieel in te schrijven voor de wereldkampioenschappen van 7 september of de (verplichte) deelnamekleding af te halen.  Café-restaurant Groot-Agelo zal ook tijdens het WK volledig gericht zijn op de wielrennende bakkers en hun aanhang. Niet alleen bakkers, ook winkelpersoneel of anderen uit de branche kunnen zich aanmelden voor dit evenement.

Meer informatie: www.wielrennendebakkers.nl.

Reageer op dit artikel