nieuws

Van Vessem & Le Patichou dingt mee naar Retail Jaarprijs

Nieuws

HAARLEM – Van Vessem & Le Patichou te Haarlem is als één van de negen zelfstandige winkeliers gekwalificeerd voor de volgende ronde van de Vakjuryprijzen van de Retail Jaarprijs. Directeur is Jos Huijbregts (foto).

Van Vessem & Le Patichou dingt mee naar Retail Jaarprijs

HAARLEM – Van Vessem & Le Patichou te Haarlem is als één van de negen zelfstandige winkeliers gekwalificeerd voor de volgende ronde van de Vakjuryprijzen van de Retail Jaarprijs. Directeur is Jos Huijbregts (foto).

De  Haarlemse bakker – winnaar van de verkiezing Bakkerij van het Jaar 2007 – heeft de nominatie gekregen voor het nieuwe winkelconcept. Er hadden zich 65 zelfstandige winkeliers ingeschreven. Een ongekend groot aantal in vergelijking met voorgaande jaren. De vakjury heeft op basis van een vragenlijst de eerste selectie gemaakt, waarbij vooral gekeken werd naar twee doorslaggevende facetten, te weten het gevoerde strategisch beleid en de vernieuwingswaarde van de formule. Tevens is de inschrijving zelf beoordeeld; de wijze waarop de inschrijving wordt gepresenteerd en de bezieling die naar voren komt.

De komende maand zullen de geselecteerde ketens en de zelfstandigen bezocht worden door een ‘mystery-shopper’ van onderzoeksbureau Multi-Value. Deze zal klanten naar hun oordeel vragen en beoordeelt de winkels onder andere op uitstraling, service, personeel en beleving. Uiteindelijk zullen na deze ronde nog slechts drie zelfstandige winkels overblijven die genomineerd worden voor de Vakjuryprijs Beste Zelfstandige Winkel.

Van Vessem & Le Patichou moet het opnemen tegen:
Bastiaansen Modestad, Bavel
Babs + Milo Hondenboetiek, Breda
Bastiaansen Wonen, Bavel
RB Casual Company, Papendrecht
Jackie D., Alphen a/d Rijn
Jochem.Voor Ogen, Zwolle
KinderCompagnie, Lithooijen
Vriese Music Palace, Doetinchem
www.retailjaarprijs.com

Voor de Vakprijsjury Beste Winkelketen werden uit de 56 deelnemers de volgde ketens geselecteerd:
America Today
BCC
Bestseller/ Vero Moda
C&A
HEMA
Jack & Jones
Paradigit
Rivièra Maison
The Body Shop
Wijnkoperij Henri Bloem
 

Reageer op dit artikel