nieuws

Olympische container met bakkerijgrondstoffen ingeklaard

Nieuws

ROTTERDAM – Begin juni is een 20 voet-container met bakkerijgrondstoffen vertrokken vanuit Sonneveld in Papendrecht. Via Rotterdam is de container volgens planning aangekomen in de haven van Shangai.

Olympische container met bakkerijgrondstoffen ingeklaard

ROTTERDAM – Begin juni is een 20 voet-container met bakkerijgrondstoffen vertrokken vanuit Sonneveld in Papendrecht. Via Rotterdam is de container volgens planning aangekomen in de haven van Shangai.

Vorige week is de container met de grondstoffen, dankzij de medewerking van de Chinese zakenpartner van Sonneveld, Bakery Kingdom, met succes ingeklaard. De container heeft intussen het haventerrein verlaten en is nu op weg naar Peking, meldt de website www.hollandbakery.nl.

Van 7 tot en met 24 augustus zijn dertien Nederlandse bakkers en drie banketbakkers dag en nacht actief om de sporters en supporters in het Holland Heineken House in Peking tijdens de Olympische Spelen brood en banket voor te schotelen. De Nederlandse ploeg staat onder leiding van Hans Som en Kees Goos (foto).

 

Reageer op dit artikel