nieuws

NBOV zoekt patissier voor WK banketbakken

Nieuws

BRNO – Van 3 tot en met 6 maart 2009 vinden in Brno in Tsjechië de wereldkampioenschappen banketbakken plaats. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de UIPCG (Union Internationale de la Patisserie, Confiserie et Glacerie). De NBOV mag voor deze wedstrijd een patissier afvaardigen.

NBOV zoekt patissier voor WK banketbakken

BRNO – Van 3 tot en met 6 maart 2009 vinden in Brno in Tsjechië de wereldkampioenschappen banketbakken plaats. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de UIPCG (Union Internationale de la Patisserie, Confiserie et Glacerie). De NBOV mag voor deze wedstrijd een patissier afvaardigen.

Tijdens de vorige wereldkampioenschappen heeft Ronald van Haarlem (foto) ervoor gezorgd dat Nederland wereldkampioen werd. Wie de uitdaging aandurft om deze Nederlandse titel te verdedigen, kan voor meer informatie over de wedstrijd en de selectie van kandidaten contact opnemen met de NBOV, Sandra van Dam, 0182 693030, vandam@nbov.nl. Reageren kan tot 1 september 2008. Op de site van de UIPCG, www.uipcg.com, zijn de wedstrijdreglementen en een omschrijving van de opdracht te vinden. Behalve een bokaal en eeuwige roem valt met deze wedstrijd €2.500,= te winnen.

 

 

 

 

Reageer op dit artikel