nieuws

Inschrijving WK voor bakkers tot 1 augustus

Nieuws

Inschrijving WK voor bakkers tot 1 augustus

OOTMARSUM – Sportieve bakkers die mee willen doen aan het WK Wielrennen kunnen zich tot 1 augustus opgeven. Het 23e Wereldkampioenschap Wielrennen wordt op zondag 7 september 2008 speciaal voor bakkers en ijsbereiders gehouden in en rondom het Nederlandse Ootmarsum.

OOTMARSUM – Sportieve bakkers die mee willen doen aan het WK Wielrennen kunnen zich tot 1 augustus opgeven. Het 23e Wereldkampioenschap Wielrennen wordt op zondag 7 september 2008 speciaal voor bakkers en ijsbereiders gehouden in en rondom het Nederlandse Ootmarsum.

Gemiddeld doen er per jaar zo’n tweehonderd renners uit heel Europa en zelfs Japan aan de wedstrijden mee. Alle deelnemers zijn bakker (werkgevers en werknemers) of hebben iets met de bakkerijbranche in hun land van doen. Er zijn vier categorieën in de wedstrijd: 19-30 jaar (81 km), 31-40 jaar (81 km), 41-60 jaar (63 km) en 60+ (54 km). Nadat de diverse rondes zijn gereden, is er natuurlijk ook gelegenheid om elkaar en het gastland beter te leren kennen.

Bakkers of andere belangstellenden uit de branche die mee willen doen of op enigerlei wijze een bijdrage kunnen of willen leveren aan dit sportieve evenement, kunnen zich opgeven Lucas Kruijmer Tel. 035-5260441 of lucaskruijmer@hotmail.com
Meer informatie: www.wielrennendebakkers.nl

Reageer op dit artikel