nieuws

Holland Bakery versterkt met bakker Erik Verstegen

Nieuws

WAGENINGEN – Aan het bakkersteam van Holland Bakery is op het laatste moment Echte Bakker Erik Verstegen uit het Brabantse Volkel toegevoegd.

Holland Bakery versterkt met bakker Erik Verstegen

WAGENINGEN – Aan het bakkersteam van Holland Bakery is op het laatste moment Echte Bakker Erik Verstegen uit het Brabantse Volkel toegevoegd.

Verstegen had zich in april aangemeld om naar Beijing te mogen, maar behoorde niet tot de uitverkorenen. Een aantal vrienden en collega’s maakte de organisatie van Holland Bakery echter kenbaar dat Verstegen om gezondheidsredenen binnenkort gedwongen afscheid moet nemen van zijn geliefde bakkersvak. Zijn hartenwens om in Beijing nog een keer zijn vakmanschap te tonen, zouden zij alsnog graag vervuld zien. Om aan die hartenkreet gehoor te geven, heeft de organisatie voor Verstegen een uitzondering gemaakt en hem toegevoegd aan de het bakkersteam, dat absoluut zijn voordeel zal doen met Verstegens vakmanschap en ervaring. Verstegen maakt deel uit van de 3e en laatste ploeg, die van 20 tot en met 25 augustus zullen bakken.

Ook op Bakkerswereld.nl
Dossier Peking

 

Reageer op dit artikel