nieuws

Geen gratis krant meer bij de bakker

Nieuws

GOUDA – Het proefproject waarbij een groot aantal (banket)bakkers de gratis krant “De Pers op Zaterdag” verspreidde is per direct beëindigd.

Geen gratis krant meer bij de bakker

GOUDA – Het proefproject waarbij een groot aantal (banket)bakkers de gratis krant “De Pers op Zaterdag” verspreidde is per direct beëindigd.

Vanwege economische redenen heeft het gratis dagblad De Pers besloten de productie van de zaterdageditie te stoppen. De NBOV is zeer teleurgesteld over het genomen besluit en betreurt dan ook dat het proefproject al na drie maanden wordt stopgezet.

De proef startte in april van dit jaar en zou duren tot 31 december 2008. Bij een goed verloop – zo werd bij de start gezegd – zouden alle NBOV-leden de mogelijkheid krijgen de krant op zaterdag gratis aan hun klanten aan te bieden. Deelnemende bakkers ontvingen gratis presentatiemateriaal van De Pers. Bijvoorbeeld een kartonnen vloerstandaard waarin de krant aangeboden kon worden.

De Pers was de enige gratis kant die ook op de zaterdag verscheen.

Voor vragen: Martijn Verkerk (NBOV, afdeling Communicatie), telefoonnummer 0182 – 69 30 30.

Lees over de start van de proef
 

Reageer op dit artikel