nieuws

Broodbibliotheek op website WP-Haton

Nieuws

PANNINGEN – De website van WP-Haton heeft een ware metamorfose ondergaan. ‘De site ziet er fris en overzichtelijk uit en is, net als de machines van WP-Haton, zeer gebruikersvriendelijk,’ laat WP-Haton weten.

Broodbibliotheek op website WP-Haton

PANNINGEN – De website van WP-Haton heeft een ware metamorfose ondergaan. ‘De site ziet er fris en overzichtelijk uit en is, net als de machines van WP-Haton, zeer gebruikersvriendelijk,’ laat WP-Haton weten.

Nieuw op de site is de Broodbibliotheek. Deze online broodbibliotheek bevat onder meer video’s van in werking zijnde machines tijdens  de productie van verschillende broodsoorten. Verder is er volop aandacht voor: Beijing, Brood en Spelen. Meer info: www.wp-haton.com.

 

Reageer op dit artikel