nieuws

Roggel in de ban van Bakkerij Heerschap

Nieuws

ROGGEL – Heel Roggel hangt vol met posters van Bakkerij Heerschap. Iedereen die de poster achter zijn of haar raam hangt, maakt kans op een vlaai of op de hoofdprijs: een reis naar Disneyland Parijs met het hele gezin.

Roggel in de ban van Bakkerij Heerschap

ROGGEL – Heel Roggel hangt vol met posters van Bakkerij Heerschap. Iedereen die de poster achter zijn of haar raam hangt, maakt kans op een vlaai of op de hoofdprijs: een reis naar Disneyland Parijs met het hele gezin.

Op 12 juni opende de verbouwde winkel van Bakkerij Heerschap in Roggel. Als aankondiging van deze opening werden op dinsdag 10 juni door heel Roggel 1800 tassen verspreid. ‘Deze tassen waren gevuld met een uitnodiging voor de opening, een poster van onze openingsactie, coupons voor vier weken voordeel, een zak voor gratis "voetbalbroodjes" en nog veel meer verrassende dingen. Voetbalclub SV Roggel heeft geholpen bij het samenstellen en verspreiden van deze tassen. Daar zijn wij hoofsponsor van,’ zo vertelt Abel Stevens van Bakkerij Heerschap.

Vlaaien
‘Als je nu door Roggel rijdt, zie je overal posters van onze bakkerij hangen. Soms hebben kinderen er de leukste versieringen bij gemaakt om maar vooral op te vallen.’ De actie duurt 2,5 weken, in die periode worden 50 vlaaien uitgedeeld. Uiteindelijk wint een gezin een weekend trip naar Disneyland Parijs.

Winkel
De nieuwe winkel is semi zelfbediening. Het concept wordt komende jaren ook in de vier Super de Boer-vestigingen van Heerschap uitgerold.
Samen met de opening van de nieuwe winkel, lanceerde Bakkerij Heerschap een nieuwe broodlijn. ‘Heerschap Sublime’, zoals deze nieuwe broodlijn heet, heeft een krokante korst, is heerlijk van smaak en blijft extra lang vers.

In totaal werken er 320 mensen bij de Heerschap Groep.

Reageer op dit artikel