nieuws

Introductie nieuwe bakkerijopleiding ‘high potentials

Nieuws

WAGENINGEN – Het Nederlands Bakkerij Centrum houdt op woensdag 18 juni een informatiemiddag over Small Business & Retail Management, een nieuwe deeltijdopleiding op hbo-niveau.

Introductie nieuwe bakkerijopleiding ‘high potentials

WAGENINGEN – Het Nederlands Bakkerij Centrum houdt op woensdag 18 juni een informatiemiddag over Small Business & Retail Management, een nieuwe deeltijdopleiding op hbo-niveau.

 
De opleiding is een unieke kans voor high potentials binnen de bakkerijbranche, zoals (toekomstige) ondernemers en medewerkers met leidinggevende taken (zowel in de productie als verkoop of distributie). In deze opleiding staan ondernemen en managementvaardigheden centraal.
 
Twee jaar
Small Business & Retail Management is een zogeheten Ad-opleiding. Dit staat voor Associate Degree, een nieuwe opleidingsvorm op hbo-niveau die slechts twee jaar duurt. Voordeel is dat de opleiding prima met het werk is te combineren. Het behaalde Ad-diploma heeft officiële waarde. Hierna is eventueel nog een bachelor-opleiding te volgen, waarbij in twee jaar tijd een volledig hbo-diploma kan worden behaald.
 
Start in september
De opleiding start in september 2008 en is een samenwerking tussen diverse branches waaronder de bakkerij, en de hbo-instellingen Saxion Hogescholen en Avans Hogeschool. De lessen vinden plaats in Enschede, Den Bosch en (bij voldoende deelnemers) in Wageningen.
 

Tijdens de informatiemiddag krijgen belangstellenden alle informatie over deze opleiding. Zij hebben dan ook uitgebreid de mogelijkheid om met vertegenwoordigers van de deelnemende hogescholen te praten. Aanmelden kan vóór 2 juni via de website van NBC www.nbc.nl/nieuws/nieuwsberichten. Meer informatie: Erik Degen (NBC) Tel. 0317-471212

Reageer op dit artikel