nieuws

Holland Bakery start winkelpromotie Peking

Nieuws

WAGENINGEN – Holland Bakery start een winkelpromotie voor Nederlandse bakkerijen.

Holland Bakery start winkelpromotie Peking

WAGENINGEN – Holland Bakery start een winkelpromotie voor Nederlandse bakkerijen.

In Nederland ook profiteren van het Team Holland Bakery dat tijdens de Olympische Spelen bakt in Peking? Dat kan met het ondersteunend winkelmateriaal van Holland Bakery.

Door het Team Holland Bakery zal een pakket worden aangeboden met daarin vlaggenlijn, posters, toonbankpodium voor producten en stickers. Uiteraard met het logo van Holland Bakery. Materialen zijn gratis.

De kernboodschap: In Peking bakken we dagvers brood en banket voor de sporters en supporters van het Holland Heineken House, hier bakken we dagelijks voor u! Met dit winkelmateriaal wil het Team Holland Bakery tijdens de Olympische Spelen niet alleen bekendheid geven aan de aanwezigheid van de Nederlandse bakkers in Peking maar ook dagelijks de link leggen en de klant erbij betrekken. Een mailing met daarin de bestelmogelijkheid volgt binnenkort.

Foto’s van het actiemateriaal komen zo spoedig mogelijk op deze site.

Reageer op dit artikel