nieuws

Ga mee naar Peking met Global Bakers Association

Nieuws

Wilt u als bakker zien hoe de sporters én onze bakkers presteren tijdens de Olympische Spelen? Dan heeft u een unieke kans om van 15 augustus tot en met 22 augustus mee te gaan met een speciale achtdaagse Bakkersreis naar Peking.

Ga mee naar Peking met Global Bakers Association

Wilt u als bakker zien hoe de sporters én onze bakkers presteren tijdens de Olympische Spelen? Dan heeft u een unieke kans om van 15 augustus tot en met 22 augustus mee te gaan met een speciale achtdaagse Bakkersreis naar Peking.

De reis wordt georganiseerd door Global Bakers Association, een stichting van en voor directeuren, managers en bakkers van bedrijven die actief zijn in het midden- en kleinbedrijf in de brood- en banketbranche.

Holland Heineken Hous
Natuurlijk heeft u tijdens de reis volop de gelegenheid om te genieten van sportprestaties en de oergezellige ‘afterparty’s’ in het Holland Heineken House. Daar kunt u ook de verrichtingen volgen van de Nederlandse bakkers die terplekke het brood bakken voor de bezoekers en sporters.

Tijdens de reis maakt u ook volop kennis met het land en de Chinese bakkerijbranche. Er staan verschillende bedrijfsbezoeken op het programma.

Informatie en snelheid
De kosten van de reis bedragen globaal 2750 euro, exclusief de meeste diners en lunches. Een compleet programma krijgt u bij Vicky Littlejohn:  v.littlejohn@nbc.nl of telefoonnummer (0317) – 47 12 12. Snel beslissen, is belangrijk. Deze aanbieding is geldig tot 23 juni 2008.
De reis gaat door bij minimaal dertig deelnemers.

 

Reageer op dit artikel