nieuws

Veel vragen consument over transformatie Oerbrood

Nieuws

DOETINCHEM – De laatste dagen van Oerbrood zijn geteld. Op 19 mei wordt Oerbrood alleen nog biologisch aangeboden. De aangekondigde verandering is niet onopgemerkt gebleven.

Veel vragen consument over transformatie Oerbrood

DOETINCHEM – De laatste dagen van Oerbrood zijn geteld. Op 19 mei wordt Oerbrood alleen nog biologisch aangeboden. De aangekondigde verandering is niet onopgemerkt gebleven.  

De enorme logistieke operatie op 1.400 verkooppunten wordt ook door consumenten opgemerkt. Sinds 21 april maakt Oerbrood met opvallende rode stickers (‘Laatste weken’) op de broodzakken de consument attent op de omschakeling.

Bezorgd
In supermarkten en via de informatiekanalen van Oerbrood worden vooral veel vragen gesteld over de verkrijgbaarheid van Oerbrood. Verschillende supermarkten in het land signaleren bezorgdheid onder hun klanten of Oerbrood helemaal van het toneel verdwijnt. Via de website van Oerbrood stromen ook per e-mail vragen hierover binnen. Ad Overgaag, Coördinator Oerbrood: ‘We hebben de capaciteit van onze consumentenservice verdubbeld om de vele vragen te beantwoorden. Als we uitleggen dat er vanaf 19 mei volledig biologisch Oerbrood komt met zelfs een betere kwaliteit en smaak, dan zijn deze klanten gelukkig gerustgesteld.’

Logistiek 
Het is een ongelofelijke klus om de omschakeling zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, maar het feit dat onze trouwe en tevreden Oerbrood-klanten een beetje bezorgd zijn sterkt ons in het idee dat Oerbrood Biologisch straks op een warme ontvangst kan rekenen.’

 

Reageer op dit artikel