nieuws

Van Keulen Bakkerijmachines maakt doorstart

Nieuws

NIJVERDAL – Van Keulen Bakkerijmachines in Nijverdal heeft een doorstart gemaakt. Het bedrijf is opnieuw begonnen met een nieuw managementteam.

Van Keulen Bakkerijmachines maakt doorstart

NIJVERDAL – Van Keulen Bakkerijmachines in Nijverdal heeft een doorstart gemaakt. Het bedrijf is opnieuw begonnen met een nieuw managementteam.

Dat heeft een betrouwbare bron binnen het bedrijf gemeld aan Bakkerswereld. De doorstart is gisteren officieel gerealiseerd. Een medewerker van curator Kolkman Advocaten uit Wierden bevestigde het nieuws. Van Keulen Bakkerijmachines, dat begin april failliet werd verklaard, gaat van start met een nieuw managementteam onder leiding van de heer Baggermans. Baggermans komt van buiten de bakkerijbranche. Het bedrijf heeft vier vaste medewerkers en twee uitzendkrachten in dienst. ‘Er worden nog gesprekken gevoerd met oude werknemers’, aldus de bron.

Kwaliteit
Naast revisie zal Van Keulen zich bezighouden met onderhoud en verkoop van machines. Van Keulen opereert vanuit het oude pand in Nijverdal. Ook de naam blijft onveranderd. ‘Het is een paar jaar slecht gegaan, maar zeventig jaar stond de naam Van Keulen voor kwaliteit. En wij gaan voor kwaliteit. We hebben loyale mensen in dienst die er voor willen gaan.’    

Reageer op dit artikel