nieuws

Van der Pluijm Roodenrijs bakt Rode Kruis producten

Nieuws

DEN HAAG – Burgemeester Jozias van Aartsen, burgemeester van Den Haag en Cees Breederveld, directeur van het Nederlandse Rode Kruis hebben dinsdag het eerste Rode Kruis-brood gekocht. Het brood is door bakkerij Van der Pluijm Roodenrijs speciaal gemaakt in het kader van Den Haag Rode Kruis-stad.

Van der Pluijm Roodenrijs bakt Rode Kruis producten

DEN HAAG – Burgemeester Jozias van Aartsen, burgemeester van Den Haag en Cees Breederveld, directeur van het Nederlandse Rode Kruis hebben dinsdag het eerste Rode Kruis-brood gekocht. Het brood is door bakkerij Van der Pluijm Roodenrijs speciaal gemaakt in het kader van Den Haag Rode Kruis-stad.

Van der Pluijm Roodenrijs heeft drie Rode Kruis-specialiteiten gemaakt. Het Rode Kruis-brood, -bolletje en -taartje zijn van 13 mei tot en met 20 juli te verkrijgen bij de zeventien vestigingen. Het geld gaat naar de slachtoffers in Somalië, Soedan en Tsjaad.

Den Haag Rode Kruis-stad
Den Haag is vanaf september 2007 een jaar lang Rode Kruis-stad. De gemeente Den Haag en het Nederlandse Rode Kruis slaan de handen ineen en komen op voor slachtoffers in conflictgebieden.

 

Reageer op dit artikel