nieuws

Smaakhelden gezocht?

Nieuws

GOUDA – De Week van de Smaak krijgt een vervolg. De tweede editie wordt gehouden op 22 tot en met 28 september. Een speciale activiteit is de verkiezing ‘Helden van de Smaak

Smaakhelden gezocht?

GOUDA – De Week van de Smaak krijgt een vervolg. De tweede editie wordt gehouden op  22 tot en met 28 september. Een speciale activiteit is de verkiezing ‘Helden van de Smaak’

Met deze verkiezing, die dit jaar in het teken staat van brood en streekgebonden banket, worden personen of organisaties in het zonnetje gezet die zich inspannen voor de ontwikkeling en het behoud van smaakvolle ambachtelijke producten en gerechten.

Held
Een ‘Held van de Smaak’:

  • maakt zich verdienstelijk op het gebied van smaak en smaakbeleving door zelf bijzondere en smaakvolle producten te maken of gerechten te serveren;
  • geeft daarbij speciale aandacht aan seizoensgeboden, ambachtelijke, verantwoorde en streekgeboden producten en ingrediënten;
  • staat zelf in de belangstelling of is een drijvende kracht achter de schermen.De organisatie streeft via regionale voorrondes naar één finalist per provincie. Uit de twaalf provinciale finalisten wordt ten slotte één definitieve winnaar gekozen. Tevens wordt via de website van de Week van de Smaak een publiekswinnaar gekozen.

    Deelnemen

‘Helden’ moeten worden voorgedragen en kunnen niet zichzelf aanmelden. De NBOV wil bij de organisatie van de Week van de Smaak graag ‘helden’ voordragen. Opgeven kan tot en met 23 mei.  Meer informatie: (Sandra Wewer of Sandra van Dam, tel. 0182 – 69 30 30 of mail naar wewer@nbov.nl of vandam@nbov.nl).
 
 

Reageer op dit artikel