nieuws

Peijnenburg haalt ontbijtkoek uit handel

Nieuws

GELDROP – Peijnenburg heeft een partij ontbijtkoek uit de handel genomen, omdat er mogelijk metaaldeeltjes in zitten.

Peijnenburg haalt ontbijtkoek uit handel

GELDROP – Peijnenburg heeft een partij ontbijtkoek uit de handel genomen, omdat er mogelijk metaaldeeltjes in zitten.

De koekfabrikant heeft dat gisteren laten weten en adviseert consumenten de koek met als houdbaarheidsdatum 22/08/08 en 29/08/08 niet te eten. Het gaat om de gesneden Peijnenburg ontbijtkoek: Naturel (200 gram), Minder Suiker (350 gram), Volkoren (200 gram), Parelkandij (220 gram) en Gember (220 gram).

Geld terug
Bovendien kunnen ook in Kapitein Koek (rozijnen, melkchocolade en vanille), Happers naturel en Peijnenburg Dubbel Op Melk metaaldeeltjes zitten. De koekfabrikant adviseert consumenten, die hun geld kunnen terugkrijgen, uit voorzorg geen risico te nemen en de ontbijtkoek niet te eten. Vandaag verschijnt in vier landelijke kranten een mededeling van de fabrikant.

Reageer op dit artikel