nieuws

Olympos brood steunt strijd tegen kanker

Nieuws

ARDOOIE (BELGIE) – In Ardooie is het aftellen naar de Olympische Spelen begonnen. Om inwoonster en topsportster Veerle Dejaeghere moreel bij te staan en de strijd tegen kanker te steunen heeft een bakker een Olympos brood uitgedacht.

Olympos brood steunt strijd tegen kanker

ARDOOIE (BELGIE) – In het Belgische Ardooie is het aftellen naar de Olympische Spelen begonnen. Om inwoonster en topsportster Veerle Dejaeghere moreel bij te staan en de strijd tegen kanker te steunen heeft een bakker een Olympos brood uitgedacht.

Het is een meergranenbrood geworden met haver, tarwe, rogge én rozemarijn. Veerle Dejaeghere vertrekt in augustus naar Peking waar ze deelneemt aan de 3000 meter steeple. Per brood dat zij verkoopt, gaat 15 eurocent naar Kom op Tegen Kanker

De Belgische gemeente doet er nog eens 10 cent per verkocht brood bovenop.

 

Reageer op dit artikel