nieuws

Nederland krijgt Chocolate Academy

Nieuws

ZUNDERT – Nederland heeft vanaf vrijdag een Chocolate Academy. De Academy in Zundert biedt de vakman kennis en inspiratie op chocolade gebied en is een samenwerking tussen Barry Callebaut, Luijckx en Hoogenboom Benelux.

Nederland krijgt Chocolate Academy

ZUNDERT – Nederland heeft vanaf vrijdag een Chocolate Academy. De Academy in Zundert biedt de vakman kennis en inspiratie op chocolade gebied en is een samenwerking tussen Barry Callebaut, Luijckx en Hoogenboom Benelux.

Zoals de naam al doet vermoeden, staat chocolade centraal in het splinternieuwe educatiecentrum, dat gevestigd is in het Brabantse Zundert. De Academy, officieel geopend op 30 mei, biedt de ambachtelijke bakker, banketbakker en chocolatier de kans om zijn chocoladekennis verder te vergroten en zijn vaardigheden te perfectioneren.

Lees vrijdag 30 mei het hele verhaal in Bakkerswereld

Reageer op dit artikel