nieuws

Kanonnen sieren nieuwe winkel van Bakker Nales

Nieuws

GROENLO – De bakkerswinkel van Echte Bakker Michel en Monique Nales uit Groenlo is verbouwd. Vrijdag 16 mei werd de winkel feestelijk heropend. Groenlo is een oud vestingstadje in de Achterhoek en dat feit heeft Nales gebruikt voor zijn inrichting.

Kanonnen sieren nieuwe winkel van Bakker Nales

GROENLO – De bakkerswinkel van Echte Bakker Michel en Monique Nales uit Groenlo is verbouwd. Vrijdag 16 mei werd de winkel feestelijk heropend. Groenlo is een oud vestingstadje in de Achterhoek en dat feit heeft Nales gebruikt voor zijn inrichting.

De entree wordt geflankeerd door twee kanonnen en in de winkel zijn diverse attributen te zien die herinneren aan het verleden van Groenlo. Ook in het assortiment komt dit terug. Zo verkoop Nales kanonskogels (hazelnoot schuimbollen met melkchocolade), vestingswit en vestingsmeergranen. Verder denkt Nales aan de introductie van broodsoorten die ze vroeger maakten.

 

Tijdens de opening op 16 mei kwamen Michel en Monique Nales in origineel Vestingstad-tenue naar hun winkel. Ze sneden een groot krentenbrood aan: de pillewegge, een brood waar Nales bekend om is. Klanten die raden hoeveel krenten er in verwerkt zijn, kunnen een compleet verzorgt kinderfeestje winnen in de bakkerij van Nales (voor 10-15 personen).

De winkel is ingericht door Emondt. Het is een combinatie van bediening en zelfbediening. Aan de straatkant is een speciale hoek voor belegde broodjes. De verbouwing duurde zeven weken. Gedurende die weken verkocht Nales vanuit een noodwinkel. Vanwege de zeven weken durende verbouwing voert Nales ook zeven weken actie. De openingsaanbieding: een brood naar keuze plus zes witte bollen voor € 2,50.

Reageer op dit artikel