nieuws

Vernieuwde site NBC online

Nieuws

WAGENINGEN – De vernieuwde site van het Nederlands Bakkerij Centrum is online. Op deze website vindt u veel informatie die u ondersteunt bij uw bedrijfsvoering.

Vernieuwde site NBC online

WAGENINGEN – De vernieuwde site van het Nederlands Bakkerij Centrum is online. Op deze website vindt u veel informatie die u ondersteunt bij uw bedrijfsvoering.

Zo kunt u vele dossiers raadplegen over onder meer hygiëne, etikettering, energie en voedingsclaims. Ook is er veel informatie te vinden over de hygiënebeoordelingen en het Examencentrum. Vanzelfsprekend vindt u op de vernieuwde site ook alle actuele berichten over wet- en regelgeving en een uitgebreid overzicht van evenementen in de bakkerijbranche. De medewerkers van het Nederlands Bakkerij Centrum zijn continu bezig om deze informatie up-to-date te houden.

Naar de  nieuwe site: www.nbc.nl

Reageer op dit artikel