nieuws

Subsidie PINpakketten wegens succes verlengd

Nieuws

LEIDSCHENDAM – Rond de 10.000 ondernemers kozen het afgelopen jaar voor één van de Slimme PINpakketten. Reden om de subsidieactie te verlengen.

LEIDSCHENDAM – Rond de 10.000 ondernemers kozen het afgelopen jaar voor één van de Slimme PINpakketten. Reden om de subsidieactie te verlengen.

Ondernemers die een betaalautomaat willen aanschaffen krijgen 100 euro korting, dankzij subsidie van de Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen. De subsidieaanvragen stromen nog steeds binnen op www.slimmepinpakketten.nl. De Stichting heeft besloten de subsidieregeling daarom tot eind 2008 te verlengen.  

De Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen (een samenwerkingsverband van ondernemers en banken) riep de subsidieregeling en het fenomeen Slimme PINpakketten in het leven met de bedoeling dat consumenten de komende tijd op nog meer plaatsen terecht kunnen voor betalingen met hun PINpas.

 

Reageer op dit artikel