nieuws

Klaes Hoekstra gokt en wint

Nieuws

BEDUM – Klaes Hoekstra uit Bedum heeft de twee toegangskaarten voor de musical Dirty Dancing gewonnen. Hij had alle vijf de podiumplaatsen voor wat betreft de Bakkerij en Banketbakkerij van het Jaar juist ingevuld via www.bakkerswereld.nl

Klaes Hoekstra gokt en wint

BEDUM – Klaes Hoekstra uit Bedum heeft de twee toegangskaarten voor de musical Dirty Dancing gewonnen. Hij had alle vijf de podiumplaatsen voor wat betreft de Bakkerij en Banketbakkerij van het Jaar juist ingevuld via www.bakkerswereld.nl

De lezers van Bakkerswereld konden een gokje wagen wie volgens hen Bakkerij en Banketbakkerij van het Jaar 2008 zou worden. En dat is massaal gebeurd. Van de 286 deelnemers bij de Bakkerij van het Jaar hadden er 73 het juiste bedrijf goed ingeschat: Bakkerij Oonk in Enschede. Van die 73 hadden zes deelnemers de nummers twee en drie goed: Echte Bakker Schoemaker in Emmen en De Korenaar in Surhuisterveen.

Banketbakkerij

70 van de 107 deelnemers hadden het juiste antwoord op de vraag wie Banketbakkerij van het Jaar zou worden, Patisserie de Rouw in Vught. Omdat de finale van deze wedstrijd uit maar twee deelnemers bestond hadden de 70 mensen met het goede antwoord automatisch de nummer twee ook goed.

Uit de deelnemers die alle vijf de plaatsen goed hadden ingeschat, kwam na verloting Klaes Hoekstra, overigens zelf winnaar van de Bakkerij van het Jaar 2002, als gelukkige uit de bus.

 

Reageer op dit artikel