nieuws

Bakkerij als verjaardagscadeau

Nieuws

WESTERBORK – Jordy Schepers zal zijn achttiende verjaardag niet snel vergeten. Hij heeft namelijk een bakkerij als cadeau gekregen. Hij heeft de zaak van zijn ouders overgenomen en is daarmee de jongste eigenaar van Nederland.

Bakkerij als verjaardagscadeau

WESTERBORK – Jordy Schepers zal zijn achttiende verjaardag niet snel vergeten. Hij heeft namelijk een bakkerij als cadeau gekregen.  Hij heeft de zaak van zijn ouders overgenomen en is daarmee de jongste eigenaar van Nederland.

Jordy Schepers verraste woensdag 23 april vriend en vijand door op zijn verjaardag officieel de bakkerij van zijn ouders Gerard en Rianne Schepers in Westerbork over te nemen. De naam Echte Bakker Gerard Schepers is  officieel veranderd in Echte Bakker Jordy Schepers. Jordy, vierde generatie,  neemt de zaak zo vroeg over vanwege gezondheidsproblemen van zijn ouders. Jordy: ‘Het gaat goed met ze, daarom is het beter om de zaak nu over te dragen. Ze blijven op de achtergrond ook zeker actief en springen bij als het nodig is. Behalve de naamsverandering verandert er niets.’ Plannen heeft de kersverse eigenaar wel. Zo wil hij het broodassortiment luxer maken, net zoals met het banket is gebeurd de afgelopen anderhalf jaar.

Reageer op dit artikel