nieuws

Veel belangstelling voor kiemkrachtcroissant

Nieuws

AMSTERDAM – Tijdens de Bakkerij Dagen introduceerde Van der Pol en Zonen (Roomboter en Bakkerijgrondstoffen) een kiemkrachtcroissant.

AMSTERDAM – Tijdens de Bakkerij Dagen introduceerde Van der Pol en Zonen (Roomboter en Bakkerijgrondstoffen) een kiemkrachtcroissant.

‘Een nieuwe croissant, die nu na enkele dagen al als een trein loopt,’ gaf management assistente Marijke Heezius op de beursvloer in de Amsterdamse RAI aan. ‘Veel bakkers hebben er belangstelling voor. Ze zijn echt op zoek naar producten met veel granen, dat kunnen we merken.’ Heezius gaf aan dat Van der Pol meegaat in de ontwikkelingen en ook gezonde producten als ontbijtkoek en eierkoeken (‘het mag van Sonja’) in het assortiment heeft. ‘Maar je leeft maar één keer en als je alles met mate eet loop je met brood en broodproducten geen risico. In een roomboterproduct zitten trouwens ook goede vitamines,’ relativeert ze de gezondheidsdiscussie.
 

 

Reageer op dit artikel