nieuws

Hoogvliet komt met broodgarantie

Nieuws

Hoogvliet komt met broodgarantie

ALPHEN AAN DEN RIJN – Hoogvliet geeft klanten de garantie dat ze tot sluitingstijd altijd keuze hebben uit bruin, wit, of volkoren brood.

ALPHEN AAN DEN RIJN – Hoogvliet geeft klanten de garantie dat ze tot sluitingstijd altijd keuze hebben uit bruin, wit, of volkoren brood.

Klanten die toch misgrijpen ontvangen vanaf begin april ter compensatie een waardebon voor een gratis brood, af te halen op een door henzelf te bepalen dag. Met deze garantie wil Hoogvliet er voor zorgen dat klanten ook vlak voor sluitingstijd nog hun gewenste brood kunnen krijgen, zo schrijft het vakblad Distrood.nl.

Bakkerij

De 56 vestigingen van Hoogvliet ontvangen meerdere keren per dag een levering vers brood vanuit de eigen bakkerij in Alphen aan den Rijn. Hoogvliet zegt dat met deze garantie de verkrijgbaarheid van brood een speerpunt is geworden voor de Hoogvliet supermarkten.

Reageer op dit artikel