nieuws

Genomineerden innovatie award

Nieuws

HILVERSUM – Het Nationaal Bakkerij Gala, dat op dinsdag 8 april voor de tweede keer wordt gehouden, heeft een nieuw onderdeel: de innovatieprijs. De prijs is bedoeld voor de industriële bakkerij. Dit zijn de genomineerden:

Genomineerden innovatie award

HILVERSUM – Het Nationaal Bakkerij Gala, dat op dinsdag 8 april voor de tweede keer wordt gehouden, heeft een nieuw onderdeel: de innovatieprijs. De prijs is bedoeld voor de industriële bakkerij. Dit zijn de genomineerden:

 

  • Dagvers gebak Plus – Bakkersland
  • Verse quiche (winkelbereiding) – Bakkersland
  • Stroopwafels bakken op de winkelvloer – Bakkersland
  • C1000 Brasserie Brood brood kaas/ui en olijf – Bakkersland
  • Oerbrood Primeur en proeverij – Oerbrood
  • C1000 Brasserie brood noten en tomaat – Bake Five
  • Plus Appétit – Bake Five
  • Ambachtelijke voorgebakken minibroodjes – Bake Five

    De organisatie wil met deze prijs extra erkenning geven aan innovatieve ideeën in de branche. Het product dat in 2007 het meest heeft bijgedragen aan de consumptie van bakkerijproducten wint de prijs. Inzendingen worden beoordeeld op meetbare criteria, onder andere via GFK cijfers. Een professionele jury bepaalt de winnaar. 

 
Bakkerij van het Jaar
Tijdens het gala worden ook de (Banket)Bakkerij van het Jaar bekendgemaakt en de Guardian of Pastry Arts uitgereikt. Het Nationaal Bakkerij Gala is een initiatief van de NBOV en de NVB.
 

Reageer op dit artikel