nieuws

Actief jong talent op de beursvloer

Nieuws

AMSTERDAM – Veel jong talent is actief op de beursvloer. In de Parkfoyer delen het Boulangerie Team, het Nederlands Patisserie Team en Jong Talent voor het eerst samen standruimte op de beursvloer.

Actief jong talent op de beursvloer

AMSTERDAM – Veel jong talent is actief op de beursvloer. In de Parkfoyer delen het Boulangerie Team, het Nederlands Patisserie Team en Jong Talent voor het eerst samen standruimte op de beursvloer.

Naast prachtige showstukken van de leden van het Boulangerie Team en het Nederlands Patisserie Team staan hier ook de showstukken van de deelnemers aan de Dutch Pastry Award. Bezoekers lopen overal vol bewondering langs en blijven staan om al het moois te aanschouwen. Ook de praktische demonstraties die in de Parkfoyer worden gegeven trekken veel bekijks.

Jurering taartjes
Zondag werden de taartjes van de Dutch Pastry Award live op de beursvloer gekeurd. De jury zat met fronsende gezichten aan tafel en proefde al het lekkers. Peter de Wit, vaktechnisch adviseur van Heerlijk & Heerlijk gaf het publiek een toelichting. Vicky Littlejohn betrok het publiek vervolgens bij de keuring door ook hen kleine taartpuntjes te laten proeven.

 

Ook op het onderwijsplein zijn regelmatig actieve jonge mensen onder het oog van de beursbezoekers met hun vak bezig. Mandy van Buel, winnaar van de Zilveren Gard showde zondag bijvoorbeeld hoe ze een chocolade paashaas maakt uit diverse onderdelen.

De uitreiking van de Dutch Pastry Award vindt dinsdag 4 maart plaats, vanaf 14.30 uur.
 

Reageer op dit artikel