nieuws

Sonneveld introduceert nieuwe verpakking

Nieuws

PAPENDRECHT – Vanaf 1 februari krijgen de poedervormige producten van Sonneveld geleidelijk een nieuwe verpakking. In de loop van de eerste helft van 2008 gaan ze er anders uitzien.

Sonneveld introduceert nieuwe verpakking

De zakken van de productgroepen Sonplus, QS, Sonnique, Sonnet en Specialiteiten ondergaan een metamorfose. Sonneveld kiest bewust voor een gefaseerde overgang naar de nieuwe verpakking, om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. De wijzigingen betreffen alleen het uiterlijk van de zak.
 
De bruinbrood- en volkorenbroodpoeders worden voortaan verpakt in één  en dezelfde geel-bruine zak.  Al sinds medio vorige eeuw produceert en levert Sonneveld broodverbetermiddelen en lossingsmiddelen in Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Zuidoost Azië.

Reageer op dit artikel