nieuws

Showauto tart Terneuzense bakker

Nieuws

TERNEUZEN – Raadslid Cees Freeke (LCF) springt opnieuw in de bres voor Bakker Bart in de Terneuzense Noordstraat.

TERNEUZEN – Raadslid Cees Freeke (LCF) springt opnieuw in de bres voor Bakker Bart in de Terneuzense Noordstraat.

Naast het terras van de bakkerswinkel op het pleintje bij het voormalige ABC-complex stond zaterdag weer een showauto. Storend voor de terrasbezoekers en een sta-in-de-weg voor winkelend publiek. De eigenaar van de showauto claimt een vergunning te hebben, maar volgens Freeke is die vergunning op verkeerde gronden verleend. Zo zou geen rekening zijn gehouden met brandweereisen. Bovendien geldt het document volgens LCF niet voor het kleine pleintje in de Noordstraat.

Bakker Bart diende bij de gemeente al protest in, waarbij hij onder meer op omzetderving wees. Hij kreeg nul op het rekest. De politie onderneemt geen actie tegen de showauto, omdat het Parkeerbureau Terneuzen – verlener van de vergunningen – dat moet doen. Bakker Bart wordt het leven weer zuur gemaakt, stelt Freeke. Hij vraagt het college van B en W maatregelen te nemen.

 

Reageer op dit artikel