nieuws

Eerste paal bakkerij Gase-Van der Heijden

Nieuws

ZUTPHEN – Hoewel hij vijf jaar geleden al is gestopt met zijn bedrijf, kreeg bakker Harrij Hissink gisteren toch de eer om de eerste paal van de nieuwbouw van Bakkerij Gase-Van der Heijden te heien.

Op bedrijventerrein De Revelhorst in Zutphen verrijst de komende maanden een grote bakkerij, van waaruit de zes vestigingen in Zutphen, Lochem en Voorst worden bevoorraad. Aannemingsbedrijf Peters realiseert de nieuwbouw met een oppervlakte van circa 1200 vierkante meter.
 
Overigens zou de oud-bakker de officiële opening samen met Nico Gase, vader van mede-eigenaar Niek Gase, verrichten. Doordat de handeling werd uitgesteld, viel de opening nu samen met diens verblijf bij zijn dochter in Bahrein.  Uiteraard waren de compagnons Niek Gase en Thomas van der Heijden wel aanwezig. Naar verwachting wordt de bakkerij over een half jaar in gebruik genomen, meldt De Stentor.
 

 

Reageer op dit artikel