nieuws

Zelfbakpakket voor vlaaien

Nieuws

HORST – Bakker Ard Gerards heeft een zelfbakpakket voor Limburgse vlaaien ontwikkeld. Het pakket wordt thuisgestuurd.

Zelfbakpakket voor vlaaien

HORST – Bakker Ard Gerards heeft een zelfbakpakket voor Limburgse vlaaien ontwikkeld. Het pakket wordt thuisgestuurd.

Jarenlang bezorgde Gerards, gerenommeerd vlaaienbakker uit het Limburgse Horst, op bestelling vlaaien door het hele land. Maar de bakker liep tegen steeds hoger oplopende transportkosten en -tijd aan.
 
Art Vlaai
Hij bedacht Art Vlaai en ontwikkelde een zelfbakpakket dat overal in het land door de gleuf van de brievenbus glijdt. De voordelen: tegen zeer lage kosten komt er een echte Limburgse vlaai in huis en omdat die simpel zelf af te bakken is, kan het niet verser.
 
Alles wat nodig is om de vlaai af te maken is in het pakket aanwezig, van ingrediënten tot bakbodem en spuitzak. Alleen voor de slagroom moet men zelf zorgen. Het afbakken is volgens Gerard kinderwerk. Letterlijk, want de pakketten en bijbehorende instructies zijn door kinderen getest die de fraaiste vlaaien op tafel toverden.

Reageer op dit artikel