nieuws

Thijs Koolen wéér beste Echte Bakker

Nieuws

ELL – Thijs Koolen uit Ell mag zich voor de derde keer op rij Beste Echte Bakker van Nederland noemen. Met een gemiddelde score voor brood en banket van 7,90 punten over 2007 liet hij de andere 220 Echte Bakkers achter zich.

Thijs Koolen wéér beste Echte Bakker

ELL – Thijs Koolen uit Ell mag zich voor de derde keer op rij Beste Echte Bakker van Nederland noemen. Met een gemiddelde score voor brood en banket van 7,90 punten over 2007 liet hij de andere 220 Echte Bakkers achter zich.

Thijs Koolen is vier jaar Echte Bakker en dan al drie keer op rij beste Echte Bakker worden, dat is een fantastisch resultaat. Vooral op het grootbrood zoals volkoren- en meergranenbrood scoorde hij meer dan 8 punten’, stelt Geert Caniels, directeur van het gilde.
 
Bekroning
Thijs Koolen: ‘Deze hattrick is een echte kick. Drie keer achter elkaar gemiddeld de beste cijfers halen is een bekroning op het werk van ons hele team.’
Koolen eindigde voor Echte Bakker Jenny van der Putten uit Mierlo, die met een score van 7,69 punten de tweede plaats veroverde. Echte Bakker Theo Pastoor uit Tilburg werd derde met  7,61 punten.
 

Reageer op dit artikel