nieuws

Debic houdt Prima Blanca Award 2008

Nieuws

AMSTERDAM – Debic houdt op de Bakkerij Dagen de Prima Blanca Award 2008. Bakkers maken kans op de Award publicatie in het Debic Bakkerij Magazine.

Debic houdt Prima Blanca Award 2008

AMSTERDAM – Debic houdt op de Bakkerij Dagen de Prima Blanca Award 2008. Bakkers maken kans op de Award publicatie in het Debic Bakkerij Magazine.
 

(Banket)bakkers die mee willen doen aan de wedstrijd worden uitgenodigd om hun leukste, lekkerste en origineelste recept met Debic Prima Blanca in te sturen. De winnaar ontvangt de Debic Prima Blanca Award 2008, die wordt uitgereikt tijdens de Bakkerij Dagen. Het winnende recept wordt ook gepresenteerd in het volgende Debic Bakkerij Magazine.
 
Deelname
De inzendingen, bij voorkeur vergezeld van foto, dienen vóór 18 februari 2008 toegestuurd te worden naar Debic Prima Blanca Award 2008, Antwoordnummer 1003, 5760 ZX Nuenen’. Een postzegel is niet nodig. Mailen kan uiteraard ook: info@debic.nl onder vermelding ‘Debic Prima Blanca Award 2008’. Inzenders ontvangen automatisch bericht over de deelname en het juiste tijdstip van de uitreiking.  
 

Reageer op dit artikel