nieuws

Schuurbrand na bakken brood

Nieuws

NIJMEGEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag werd brand gemeld in een schuurtje bij een woning aan de Hogewaldseweg in Groesbeek.

Schuurbrand na bakken brood

NIJMEGEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag werd brand gemeld in een schuurtje bij een woning aan de Hogewaldseweg in Groesbeek.

Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De bewoner verklaarde dat hij in de schuur twee broden aan het bakken was. Toen hij de oven ging controleren zag hij dat de broden flink waren aangebrand maar dat de oven inmiddels uit was.
 
Hij besloot om het geheel eerst te laten afkoelen. Na korte tijd ontdekte hij dat in de schuur een binnenbrand was uitgebroken. De Groesbeekse brandweer kwam met drie tankautospuiten ter plaatse en had de brand snel onder controle.

Reageer op dit artikel