nieuws

Medewerkster bakkerij overvallen

Nieuws

ROTTERDAM – Ondanks alle maatregelen die genomen zijn om het aantal overvallen terug te dringen slaagde een nog onbekende man, woensdagavond erin om een 21-jarige medewerkster van een bakkerij aan de Hoogstraat van geld te beroven.

ROTTERDAM – Ondanks alle maatregelen die genomen zijn om het aantal overvallen terug te dringen slaagde een nog onbekende man, woensdagavond erin om een 21-jarige medewerkster van een bakkerij aan de Hoogstraat van geld te beroven.

Het slachtoffer verliet rond kwart voor zes de winkel via de achterzijde. Hier werd zij, op het Grotekerkplein, opgewacht door een man. Onder bedreiging van een vuurwapen werd zij vervolgens gedwongen de zaak weer in te gaan en de inhoud van de kluis aan hem te overhandigen. De man, geheel gekleed in het zwart, verdween vervolgens in onbekende richting.
 
De afdeling Opsporing van district Rotterdam-Centrum stelt een onderzoek in.

Reageer op dit artikel