nieuws

Luxe belegde broodjes bij Posthuma

Nieuws

SNEEK – Echte Bakker Posthuma wil scoren met belegde broodjes. Wethouder Metz van Sneek opende enkele weken gelden de vernieuwde winkel aan het Sint Antoniusplein.

Luxe belegde broodjes bij Posthuma

SNEEK – Echte Bakker Posthuma wil scoren met belegde broodjes. Wethouder Metz van Sneek opende enkele weken gelden de vernieuwde winkel aan het Sint Antoniusplein.
Naast het bestaande zelfbedieningsconcept is de winkel uitgebreid met een afdeling ‘luxe belegde broodjes.’ Geheel in de lijn met de trend die uitgaat van gemak en snelheid. De klant kan onder meer kiezen voor een waldkornciabatta met salami, een tomatenolijvenpiramide met tonijn of een croissantje met brie.  ‘We richten ons hiermee vooral op bedrijven,’ laat Nyncke Posthuma weten. ‘Er is een reclamecampagne gestart om werkend Sneek en de scholieren te bereiken. Sindsdien is de omzet met 30% toegenomen. Dat is geweldig, maar niet helemaal reëel omdat we in een feestmaand zitten. In februari hebben we een beter beeld.’
 
De locatie is dezelfde gebleven, maar gerestyled en voorzien van een modern paars kleurtje. Posthuma: ‘De wethouder zei: ‘Sneek mag trots zijn op deze zaak.” Tijdens de heropening op 14 november heeft Unipro een bakdemonstratie gegeven met een Leventi-oven.

Reageer op dit artikel