nieuws

Kampioenen van de NBOV

Nieuws

December in de bakkerij. Een sfeervolle en drukke tijd waarin smakelijke seizoensproducten en veel, soms onbekende klanten de toonbank passeren. Een uitgelezen moment om uw beste beentje voor te zetten en ook van de typische decemberklant een vaste klant te maken.

Kampioenen van de NBOV

December in de bakkerij. Een sfeervolle en drukke tijd waarin smakelijke seizoensproducten en veel, soms onbekende klanten de toonbank passeren. Een uitgelezen moment om uw beste beentje voor te zetten en ook van de typische decemberklant een vaste klant te maken.

De NBOV kijkt aan het einde van dit jaar terug op een bewogen najaar met veel bijeenkomsten op allerlei gebied. Zo hebben vijf actieve regiobesturen van de NBOV hun jaarlijkse najaarsbijeenkomsten georganiseerd, waar diverse kampioenen zijn verkozen.
 
 
De kampioenen
– In Twisk werd Echte Bakker Timmer uit Oudeschild op Texel opnieuw uitgeroepen tot de Beste Cakebakker van Noord-Holland.
 
Echte Bakker Ammerlaan uit Voorhout werd voor maar liefst de derde keer op rij verkozen tot Beste Bakker van Zuid-Holland.
 
– Bakker Leon van Dongen uit Wagenberg bakte het Beste Brabantse Worstenbroodje van 2007.
 
Bakkerij Van Meijel uit Clinge ging opnieuw naar huis met de Zeelandtrofee en Patisserie Remy uit Blaricum bakte het beste gevulde speculaas van de regio Utrecht en ’t Gooi.
 
Stuk voor stuk kampioenen, die de NBOV hier graag nogmaals feliciteert met hun overwinning.
 
Niet te bescheiden!
Een productkeuring, juist ook op regionaal niveau, is een uitstekende gelegenheid om publiciteit voor uw winkel te behalen. De regionale kampioenen die op de NBOV-najaarsbijeenkomsten werden verkozen, hebben in diverse kranten in hun eigen leveringsgebied gestaan en dat is een mooie, gratis reclame. Wees niet te snel te bescheiden bij het benaderen van de lokale pers. Met bijvoorbeeld een derde plaats bent u wellicht toch de beste bakker in uw eigen stad of dorp en omstreken.
Zonder uw collega’s te kort te doen, kunt u zich dus prima als de beste van uw woonplaats profileren. Het is maar net hoe u het brengt.
 
Timmeren
Er zijn talloze momenten denkbaar om de aandacht op uw bedrijf te vestigen. Inspelen op actualiteiten, ludieke acties organiseren of bijvoorbeeld soms net een draai aan een bericht geven: het maakt u geenszins onbescheiden maar een goed ondernemer die aan de weg timmert.
 
Vaktrots
De NBOV vertrouwt op uw aller kwaliteit. U mag gezien, gehoord en geproefd worden. Wij zijn trots op de ambachtelijke brood- en banketbakkers van Nederland. Dat zal ook weer blijken tijdens het Nationaal Bakkerij Gala, dat op 8 april 2008 in Hilversum georganiseerd wordt. Een prachtig ontmoetingsmoment voor u én ons, om met elkaar te aanschouwen tot welke hoogstandjes de Nederlandse bakkerijbranche in staat is en welke kampioenen onze branche voortbrengt.
 
Heerlijke feestdagen
Durf uw kennis en kunde uit te dragen en voor het voetlicht te brengen. En dan is er geen mooier moment om uw vaktrots uit te stralen dan deze feestelijke decembermaand, waarin de consument goedgemutst en gul is. Verover en verleid die toevallige passant die deze maand uw winkel aandoet. Hij is er en ook u mag er zijn. Wij wensen u van harte een heel goede verkoop en heerlijke feestdagen.

Reageer op dit artikel