nieuws

Hart onder de riem voor gedupeerde bakkers

Nieuws

DOETINCHEM – Rin van der Molen heeft vandaag (donderdag) een bliksembezoek gebracht aan een tiental gedupeerde bakkers in de Tieler- en Bommelerwaard.

Hart onder de riem voor gedupeerde bakkers

DOETINCHEM – Rin van der Molen heeft vandaag (donderdag) een bliksembezoek gebracht aan een tiental gedupeerde bakkers in de Tieler- en Bommelerwaard.

De bakkers die vorige week werden getroffen door de stroomstoring kregen een hart onder de riem gestoken door de NBOV voorzitter. Van der Molen: ‘Ik snap dat het een idiote tijd is om bakkers te bezoeken, maar het werd gewaardeerd. Ik wilde de bedrijven bezoeken omdat ik vind dat wanneer het niet goed gaat je als organisatie er ook moet zijn voor de bakkers. Ik wilde ze met de spontane actie een hart onder de riem steken. Ik heb ieder bedrijf een fles champagne gebracht. Niet omdat het feest is, maar als blijk van medeleven.’
 
Schade
Het gebied zat vorige week enige dagen zonder stroom nadat een Apache-helikopter tegen een hoogspanningsmast was gevlogen. Een groot aantal bakkers en Grobak hebben door de gebeurtenis schade opgelopen.
 

Reageer op dit artikel