nieuws

Bruidstaart 3fm huwelijk van Dunya’s Taartenatelier

Nieuws

DEN HAAG/ROTTERDAM – De bruidstaart voor het huwelijk dat zondag 23 december in het Glazen Huis van 3FM is voltrokken, is gemaakt door Dunya’s Taartenatelier in Rotterdam.

Bruidstaart 3fm huwelijk van Dunya’s Taartenatelier

DEN HAAG/ROTTERDAM – De bruidstaart voor het huwelijk dat zondag 23 december in het Glazen Huis van 3FM is voltrokken, is gemaakt door Dunya’s Taartenatelier in Rotterdam.

 
In week 50 kreeg het Taartenatelier de opdracht. Eigenaren Wilco den Otter en Geesje den Rooijen konden de opdracht nog inpassen voor de kerstdrukte. Maar zelf mee naar het Glazen Huis in Den Haag om de taart te brengen, lukte het echtpaar helaas niet. Zondagmiddag tussen 13 en 14 uur hebben twee afgevaardigden de taart bezorgd. Het huwelijk was diezelfde avond op tv te zien.
 
Veiling
De trotse Wilco den Otter op zijn website: ‘Zondag 23 december 2007 heeft het bruidspaar in het Glazen Huis onze bruidstaart in ontvangst genomen. De berichten die wij hierop hebben gekregen zijn waanzinnig. Het showstuk wordt momenteel geveild voor het goede doel.’
 
Sponsoren
3FM-dj Eric Corton heeft het huwelijk gesloten. Hij kreeg eenmalig de bevoegheid om Sylvia en Heino in de echt te verbinden. Zij gaven 6100 euro uit om in het Glazen Huis te kunnen trouwen. Ze kregen voor het bedrag de bruidskleding, ringen, bruidstaart en huwelijksreis naar Spanje. Bij elkaar ‘kostte’ de bruiloft zo’n 18000 euro.

Reageer op dit artikel