nieuws

Bakkersland Banket wordt Neerlandia Banket

Nieuws

BUNSCHOTEN – Bakkersland Banket B.V. wijzigt de bedrijfsnaam in  Neerlandia Banket B.V. en bundelt, samen met Van der Breggen B.V., de activiteiten in drie marktgerichte divisies die onder eigen naam opereren.

Bakkersland Banket wordt Neerlandia Banket

BUNSCHOTEN – Bakkersland Banket B.V. wijzigt de bedrijfsnaam in  Neerlandia Banket B.V. en bundelt, samen met Van der Breggen B.V., de activiteiten in drie marktgerichte divisies die onder eigen naam opereren.
In juli van dit jaar werden Bakkersland Banket en Van der Breggen overgenomen door Gilde Equity Management. Met de organisatie-aanpassing zullen de ondernemingen de voordelen van de verzelfstandiging en krachtenbundeling optimaal kunnen benutten en snel en trefzeker kunnen inspelen op marktontwikkelingen.
 
Stroopwafelsegment
Van der Breggen B.V. bundelt de activiteiten in het stroopwafelsegment. Deze divisie omvat de vestigingen in Moordrecht en Tilburg (tevens locatie van management, verkoop- en ondersteunende functies). Algemeen Directeur van Van der Breggen is Pieter van der Steen. Wafel Janssen B.V. bundelt de activiteiten in het eierwafelsegment en omvat de vestiging in Nuth. Algemeen Directeur van Wafel Janssen is Dirk Drubbel.
 
Cake
Neerlandia Banket B.V. bundelt de activiteiten in het cake- en koek segment. Deze divisie omvat de vestigingen in Oud Gastel, Ouderkerk aan de IJssel en Bunschoten (tevens locatie van management, verkoop- en ondersteunende functies). Algemeen Directeur van Neerlandia Banket is Koos Visser.
 
Centrale en gemeenschappelijke activiteiten zijn ondergebracht bij De Banketgroep B.V. Financieel directeur Jan van de Kraats is hier verantwoordelijk voor cash-management, bank- en belastingzaken en de consolidatie van financiële cijfers van alle divisies.
De organisatie-aanpassing wordt per 1 januari 2008 van kracht.  De Ondernemingsraden hebben positief advies uitgebracht.

Reageer op dit artikel