nieuws

Bakkerijketen Paul mikt op Belgie

Nieuws

BRUSSEL – De Franse bakkerijketen Paul heeft een eerste Belgische winkel geopend in Brussel. De franchiserechten voor de bakkerijwinkels zijn eigendom van Le Monde du Pain, een dochter van Pizza Hut.

Bakkerijketen Paul mikt op Belgie

BRUSSEL – De Franse bakkerijketen Paul heeft een eerste Belgische winkel geopend in Brussel. De franchiserechten voor de bakkerijwinkels zijn eigendom van Le Monde du Pain, een dochter van Pizza Hut.

De komende drie jaar zouden 50 vestigingen van Paul in België worden geopend. Daarvoor wordt in 2008 al € 2 miljoen geïnvesteerd. De origine van bakkerijketen Paul ligt in het Franse Lille. Paul maakt samen met Moulin Bleu, Saint Prieux en Ladurée deel uit van de holding Holder. Die was op zoek naar een uitbreiding van zijn franchisenetwerk in België. Paul biedt een assortiment van belegde broodjes, patisserie en brood in de hogere prijsklasse. In Nederland heeft de keten twee vestigingen, beiden in Amsterdam.
 

Reageer op dit artikel