nieuws

Wensen biologisch brood in kaart brengen

Nieuws

WAGENINGEN – Wageningen Universiteit en Research Centrum is bezig met een onderzoek naar biologisch brood. De resultaten van dit onderzoek worden gebruikt om het aanbod van biologisch brood zoveel mogelijk op de wensen van de klanten aan te passen.

Wensen biologisch brood in kaart brengen

WAGENINGEN – Wageningen Universiteit en Research Centrum is bezig met een onderzoek naar biologisch brood. De resultaten van dit onderzoek worden gebruikt om het aanbod van biologisch brood zoveel mogelijk op de wensen van de klanten aan te passen.

De vragenlijst is opgesteld in het kader van het project ‘Biobrood van Eigen Bodem’. Dit is een van de projecten in het co-innovatieprogramma Biologische Afzetketens, dat wordt aangestuurd door Bioconnect. Bioconnect is het kennisnetwerk van de biologische sector en wordt gecoördineerd door Biologica.
 
Het invullen van de vragenlijst kost zo’n 5 minuten. De vragenlijst is te vinden op de website van de Agrotechnology & Food Group van Wageningen UR.
 

Reageer op dit artikel